Taobao ελληνικά
εισαγωγες απο κινα, αγοράζουν φτηνά προϊόντα από Κίνα
Home » Γιατί να αγοράσετε από Taobao

Γιατί να αγοράσετε από Taobao

Taobao - top 1 σε απευθείας σύνδεση εμπορικό κέντρο της Κίνας
 
Taobao.com , έκδοση της Κίνας eBay , η μεγαλύτερη ιστοσελίδα online αγορών στην Κίνα. Με χιλιάδες των πωλητών και τα εκατομμύρια των ειδών προς πώληση, Taobao είναι η μεγαλύτερη online αγορά της Κίνας ψώνια. Στις Taobao, μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα που χρειάζεστε σε μια πολύ καλή τιμή, π.χ. ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, αθλητικά και ταξίδια, κοσμήματα και ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή και αξεσουάρ, χειροτεχνία και προμήθειες, την υγεία και την ομορφιά, τα παιχνίδια & χόμπι, και πολλά πολλά άλλα!
 
Αλλά είναι δύσκολο για τους ανθρώπους που δεν ζουν στην Κίνα για να αγοράσει από taobao.com, ειδικά για εκείνους που δεν μπορούν να διαβάσουν κινέζικα ή δεν έχουν μια κινεζική πιστωτική κάρτα. OfferAny καθιστά δυνατή για σας να αγοράσετε Taobao στοιχεία. www.offerany.com είναι taobao.com αγγλική έκδοση, η τιμή μας περιλαμβάνονται όλες οι αμοιβές, όπως η εγχώρια έξοδα αποστολής, αμοιβή υπηρεσιών κλπ , μπορείτε να αγοράσετε Taobao προϊόντα απευθείας στο offerany.com, μόλις την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μπορείτε να πληρώσετε με paypal , πιστωτικών καρτών και άλλες μεθόδους πληρωμής. OfferAny σας επιτρέπουν να αγοράσετε από taobao.com εύκολα!
 
Αναζήτηση για « πράκτορα Taobao "στο Google και θα δείτε την αγορά από Taobao γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Στην πραγματικότητα, πολλές ιστοσελίδες και blogs μιλάμε για Taobao και απίστευτο αριθμό των χρηστών και η αύξηση του κύκλου εργασιών δραματικά κάθε χρόνο.
 
Taobao είναι μια online αγορά διευκόλυνση των συναλλαγών μεταξύ των μεμονωμένων καταναλωτών και ο μεγάλος αριθμός των πωλητών, όπως οι λιανοπωλητές, τους χονδρεμπόρους ή άλλων ατομικών πωλητές. Βασικές σημείο στο μοντέλο Taobao είναι ότι σχεδόν όλες οι υπηρεσίες για τους πωλητές και τους αγοραστές είναι δωρεάν. Από την αρχή, η ελεύθερη πρόσβαση στην υπηρεσία αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των Κινέζων. Επιπλέον, οι περισσότεροι από τους πωλητές έχουν την τάση να θέσει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή για να μείνετε συμβαδίζουν με τον ανταγωνισμό? Καθημερινά προσελκύει όλο και περισσότερους καταναλωτές που αναζητούν για τη χαμηλή τιμή.
 
Πλεονεκτήματα για να αγοράσει από Taobao
 
Πιθανώς το πιο εκπληκτικό γεγονός για Taobao.com είναι ο αριθμός των ανθρώπων που πωλούν και αγοράζουν σε απευθείας σύνδεση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Χιλιάδες πωλητές προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με σχεδόν απεριόριστη ποικιλία των αντικειμένων για να αγοράσει από Taobao . Ψώνια για Taobao.com έγινε μέρος του τρόπου ζωής για πολλούς Κινέζους. Και είναι πολύ εύκολο να καταλάβει, όπως μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του όλα τα προϊόντα που προέρχονται από αντικείμενα καθημερινής χρήσης και τα τρόφιμα σε μερικές πολύ εξελιγμένα προϊόντα που δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί αλλού. Για τους αλλοδαπούς, Taobao είναι μια θέση για « ψώνια έκπτωση »και ένα χρυσωρυχείο για τα προϊόντα που σχετίζονται με Ασίας / κινεζική κουλτούρα, την παράδοση και το εσωτερικό, μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα στοιχεία από Taobao στη χαμηλότερη τιμή.
 
Στην πραγματικότητα, Taobao δεν είναι μόνο C2C πλατφόρμα, όπως είναι συνήθως αναφέρθηκε: πίσω από πολλούς μεμονωμένους ανθρώπους που πωλούν σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν ακόμη περισσότερες εταιρείες που πωλούν στους καταναλωτές μέσω Mall Taobao. Έτσι, στο Mall Taobao , μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα που παραδίδονται απευθείας από τα εργοστάσια χωρίς κανένα κόστος ενδιάμεσο? αυτό αφορά ιδιαίτερα τα ρούχα και τα ηλεκτρονικά, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές τις βιομηχανίες.
 
Ίσως γνωρίζετε ότι οι Κινέζοι είναι πολύ δημιουργικοί και να έχουν μια καλή φαντασία. Taobao ξέρει επίσης και να κάνουμε μια καλή επιχείρηση, παρέχοντας ένα ειδικό τμήμα της ιστοσελίδας με δημιουργικό, μοναδικά και χειροποίητα προϊόντα. Taobao αποκαλεί « Creative Station ".
 
Τώρα έχετε κάποιες ιδέες σχετικά με το γιατί να αγοράσει από Taobao και στην επόμενη θέση μας, θα σας πω περισσότερα για Taobao.com.